Teknoloji

Wacom Intuos çizim tabletlerini yeniledi

Wacom Intuos kalem tabletinin güncellenmiş bir versiyonunu çıkardı. Bu tablet, Clip Studio Paint gibi yazılım seçenekleri ve 4096 basınç hassasiyet seviyeli yeni bir kalemle birlikte geliyor.

Wacom Intuos’un küçük ve orta boyutları, aynı zamanda kömür siyahı, fıstık yeşili ve böğürtlen pembesi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Bluetooth destekli Intuos Small’un 99 dolarlık yurt dışı satış fiyatı varken, Medium ise 199 dolarlık fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu tabletlerle birlikte üç yazılımdan ikisini de indirebilirsiniz: Corel Painter Essentials 6, Corel AfterShot 3 veya Clip Studio Paint Pro.

Ayrıca Intuos Small’un Bluetooth bağlantısız, 79 dolara daha ucuza bir versiyonu da bulunuyor. Bu model ise sadece siyah renk seçeneğiyle ve aralarında Clip Studio Paint’in bulunmadığı yazılım seçenekleriyle sunuluyor.

Yeni Intuos tabletler selefleriyle hemen hemen aynı fiyattan satılıyor, ancak eski Intuos Art modellerinin güncellenmiş versiyonları olma özelliğini taşıyor. Intuos Art modellerinde USB kablosuyla bağlantıya veya kablosuz aksesuar aracına ihtiyaç vardı. Ayrıca 1024 basınç hassasiyet seviyesi sunuluyordu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER