Teknoloji

Turuncu Pixel 4 bu kez de resmi basın fotoğrafında görüldü

turuncu google pixel 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google‘ın yeni akıllı telefonu Pixel 4 ile ilgili sızıntılar uzun süredir, neredeyse hiç durmadan, devam ediyor. Akıllı telefonun siyah renk seçeneğini gösteren resmi basın fotoğrafı kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Şimdi de turuncu Google Pixel 4 için hazırlanan resmi basın fotoğrafı internette dolaşmaya başladı.

Google’ın bu renk seçeneğine verdiği gerçek ismin “Oh Çok Turuncu” olduğunu hatırlatmakta fayda var. Yine Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğrafta turuncu Pixel 4’ün geçmiş sızıntılara kıyasla daha yumuşatılmış göründüğü söylenebilir.

Telefonun arkasının yanı sıra önünün ve kenarlarının da göründüğü fotoğrafta başka unsurlar da göze çarpıyor. Kenar çerçeveleri siyah olan telefonda güç butonu içinse “açık pembe” olarak tanımlanabilecek bir renk tercih edilmiş.

Turuncu Google Pixel 4 açık hava reklamında görülmüştü

Turuncu Pixel 4 daha önce New York’un en işlek noktalarından biri olan Times Square’e yerleştirilen bir açık hava reklamında görülmüştü. Pixel 4 ve Pixel 4 XL için turuncunun yanında “Sadece Siyah” ve “Açıkça Beyaz” isimli iki renk seçeneğinin daha sunulacağı biliniyor.

Google Pixel 4 serisiyle resmen tanışmak için 15 Ekim’e kadar beklemek gerekiyor. Ancak sızıntılar, bu tarih gelmeden önce hemen hemen her şeyi açığa çıkaracak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER