Teknoloji

Google’dan turuncu Pixel 4 için ilginç doğrulama

google pixel 4

Google Pixel 4 serisiyle ilgili bilgileri, en az sızıntıları paylaşanlar kadar, istikrarlı biçimde duyurmaya devam ediyor. Şirket, akıllı telefonun renk seçenekleri arasında turuncunun da olacağını açıklamak için de ilginç bir yol seçti. Şirket, New York’un en popüler noktalarından biri olan Times Square’e Pixel 4’ün turuncu arka panelinin bir kısmını gösteren büyük bir açık hava reklamı yerleştirdi.

Turuncu Pixel 4’ü gösteren fotoğraflar uzun bir süredir internette dolaşıyordu. Google’ın Times Square’e yerleştirdiği reklam, dolaşan fotoğrafların gerçekliğini doğrulamış oldu. İnternet devi, kullanıcılara Pixel 4 ve Pixel 4 XL olmak üzere iki telefon sunacak. Turuncu renk seçeneğinin bu iki cihazda da bulunması muhtemel görünse de, henüz bu konuda somut bir işaret gelmiş değil.

Yaz başından beri internette dolaşan Pixel 4 fotoğraflarında turuncu dışında iki renk görülmüştü. Bunlardan biri, Google’ın da paylaşımlarında kullandığı siyahtı. Diğer renk seçeneği ise iki tonlu beyazdı. Beyaz Pixel 4’ün kenarlarında siyahın tercih edilmesi de ayrıca dikkat çekmişti.

Google Pixel 4 15 Ekim’de tanıtılacak

Pixel 4 ile ilgili dedikodular sadece telefonun dış görünüşüyle sınırlı kalmıyor. Google’ın spor ve aksiyon sahnelerinin daha iyi çekilebilmesi için “Motion Mode” isimli yeni bir kamera özelliği sunması bekleniyor. 8x zum ve gelişmiş Night Sight da konuşulan yenilikler arasında bulunuyor.

Google Pixel 4 serisi, 15 Ekim’de resmi olarak gözler önüne çıkacak. Bu tarih gelene kadar akıllı telefonla ilgili sızıntılara ve resmi paylaşımlara yenilerinin eklenmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER