Teknoloji

Google’dan Pixel 4’ün turuncu rengine sıra dışı isim

google pixel 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL, gelecek ay resmen gözler önüne çıkacak. Google’ın yeni akıllı telefonlarında siyah, beyaz ve turuncu olmak üzere üç renk seçeneği sunacağı biliniyor. İnternet devinin bu renkleri resmi olarak nasıl tanımlayacağı da şimdiden belli oldu.

9to5Google sitesinde yer alan habere göre; Pixel 4’ün renk seçenekleri Sadece Siyah, Açıkça Beyaz ve “Oh Çok Turuncu” olarak adlandırılacak. Turuncu Pixel 4’ün varlığı, Google’ın New York’un ünlü noktalarından Times Square’deki açık hava reklamıyla doğrulanmıştı.

Google için bu tarz “sıra dışı” isimler bulmak sıra dışı bir şey değil. İnternet devi daha önce Pixel telefonlarındaki renk seçeneklerine Epey Siyah, Çok Gümüş, Mavi Gibi, Açıkça Beyaz ve Pembe Değil şeklinde isimler vermişti.

Google Pixel 4 15 Ekim’de tanıtılacak

Google’ın Pixel 4 telefonları için dört farklı renkte kılıf seçenekleri sunacağı söyleniyor. Kılıfların mavi, siyah, kireç rengi ve turuncu renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı konuşuluyor.

Pixel 4 serisi hakkındaki sızıntılar çok uzun süre önce başlamıştı. Akıllı telefonların 15 Ekim’deki tanıtım tarihi gelene kadar bu sızıntılara yenilerinin eklenmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER