Teknoloji

Turkcell’in seyahat uygulaması artık iPhone’da

Turkcell’in BlackBerry için sunduğu seyahat uygulamasının nimetlerinden artık iPhone sahipleri de yararlanacak. Turkcell Seyahat’in iPhone versiyonu App Store’daki yerini aldı. Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama iOS platformunun avantajlarından fazlasıyla yararlanıyor.

Uygulamanın ana sayfasına bulunduğunuz şehrin hava durumu bilgisini yerleştirmeniz mümkün. Bunun yanı sıra seçeceğiniz farklı dünya şehirlerinin saatlerini de her an takip edebilirsiniz. Söz konusu seyahat olunca akla gelen ilk şey uçak oluyor. Turkcell Seyahat bu alanda oldukça zengin. Uçak bileti sorgulama, bilet rezervasyon ve satın alma, PNR sorgulama, check-in gibi hizmetler bu uygulama aracılığıyla sunuluyor. En çok beğendiğimiz özelliklerden bir tanesi de havada olan uçakların anlık yerlerinin harita üzerinde gösterilmesi. Bu sayede beklediğiniz bir kişinin uçağının nerede olduğunu an be an takip edebilirsiniz. Uçak yolculuklarının yanı sıra İDO ile yapacağınız deniz yolculuklarında da Turkcell Seyahat size yardımcı olacaktır.

iOS 4 tanıtılmışken bu zamanda çıkan bir uygulamanın bu işletim sistemiyle uyumlu olmasını beklerdik.

Turkcell Seyahat iPhone uygulamasından ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca ilgili bağlantıda yer alan basın bülteninden daha ayrıntılı bilgi almanız da mümkün.

Galeri: Turkcell Seyahat iPhone uygulaması
[nggallery id=344]

İlgili – Turkcell: Basın Bülteni

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER