Manşetler

Turkcell Nokia Lumia 925 satışına 2 Eylülde başlıyor

Windows Phone işletim sistemli Lumia serisi akıllı telefonlarıyla yeniden eski günlere dönmeyi hedefleyen Nokia, Lumia serisinin üst sınıf modellerine yenilerini eklemeyi devam ediyor. Bu üst sınıf modeller arasında dikkat çekenlerden birisi de şirketin geçtiğimiz mayıs ayında tanıtımını gerçekleştirdiği Lumia 925. Güçlü görüntüleme teknolojisi ile sunduğu yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekim imkanıyla dikkat çeken akıllı telefonun eylül ayında Türkiye pazarına gireceği daha önce operatörler tarafından duyurulmuştu. Lumia 925’i abonelerine ulaştıracak operatörlerden biri olan Turkcell 2 Eylül itibarıyla akıllı telefonun satışına başlayacağını açıklarken, Turkcell Platinum abonelerine özel fırsatlar hakkında da bilgi verdi.

Nokia-Lumia-925-On-Inceleme-00003

Turkcell kullanıcıları 24 ay boyunca tarifeye ek olarak 52 TL’den başlayan fiyatlarla Lumia 925’e sahip olabilecek. Peşin ödeme yoluyla Lumia 925’e sahip olmak isteyenlerin ise 1399 TL ödemesi gerekiyor. Siyah, beyaz ve gri olmak üzere üç renk seçeneğine sahip olan Lumia 925’in gri renkli modeli Türkiye’de sadece Turkcell kullanıcıları için satışa çıkacak. Turkcell kullanıcıları Lumia 925’i Turkcell İletişim Merkezleri, Turkcell Mağaza ve anlaşmalı zincir mağazaları aracılığıyla satın alabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Nokia Lumia 925 Ön İnceleme

Turkcell Platinum aboneleriyse Lumia 925’e sahip olurken özel aksesuar tekifleri ve ayrıcalıklardan faydalanabilecek. Nokia Wireless Charger DT-900 kablosuz şarj cihazı ve Wireless Charging 925 Cover CC-3065 renkli kılıf Turkcell Platinum abonelerine ücretsiz olarak hediye edilecek.

İLGİLİ HABERLER