Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Aralık 2017 sayısı yayında

Türk Telekom’un mobil yaşamın nabzını tutan dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Aralık 2017 sayısı yayında. Bu sayı da her zaman olduğu gibi yine dopdolu.

Apple’ın geçen hafta Türkiye’de resmen satışa sunduğu, Türk Telekom’un da avantajlı tekliflerle müşterilerine sunduğu iPhone X’un detaylı incelemesini Mobil Dergi’nin İnceleme bölümünde bulabilirsiniz. Öte yandan Sony’nin yeni amiral gemisi telefonu Xperia XZ1’in detayları da İnceleme’de yer alıyor. Bunlara ek olarak; Galaxy S8, S8+ ve Note 8’i masaüstü bilgisayara dönüştüren Samsung DeX Station’ın detayları da bu ayki sayıda yer buluyor.

Ayın Konusu bölümünde Türk Telekom’un ayrıcalıklar sunan Türk Telekom Prime programıyla ilgili kapsamlı bir dosya bulunuyor. Eğer Türk Telekom abonesiyseniz, bu dosyaya bakmadan geçmemenizi tavsiye ederiz.

Uygulamalar bölümü de her zaman olduğu gibi yine dopdolu. Türk Telekom’un yüzlerce dergi ve gazeteyi okuma imkanı sunan yeni uygulaması Türk Telekom e-Dergi ile ilgili detaylar incelemede yer alıyor. Ayrıca Türk Hava Yolları’nın yenilenen uygulaması da bu bölümde yer alıyor. Lineage 2: Revolution ve Tower Fortress gibi iki ilgi çekici oyunun incelemeleri de bu bölümde bulunuyor.

Hızlı Bakış bölümünde yepyeni telefonların detayları var. OnePlus 5T, Razer Phone ve ayrıca HTC U11+ ve HTC U11 Life modellerinin detaylarını bölümde bulabilirsiniz.

İpucu bölümü de yepyeni bir görünümle karşınızda. Cihazlarını iOS 11’e yüklemiş olan iPhone ve iPad kullanıcıları için Notlar uygulamasını düzenleme yolları, aynı zamanda iPhone X sahipleri için Face ID’yi geçici olarak devre dışı bırakma gibi ipuçları bu bölümde. Ayrıca Galaxy Note 8 sahiplerinin ilgisini çekecek bir konu da bu bölümde mevcut.

Haber bölümünde ise geride kalan ayın öne çıkan gelişmelerinin bir özetini bulabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi’nin Aralık 2017 sayısını ve daha eski sayılarını Türk Telekom Mobil Dergi iOS ve Android uygulamaları üzerinden ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Bunun yanı sıra Türk Telekom e-Dergi iOS ve Android uygulamalarında da Mobil Dergi’yi bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER