Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Ağustos 2017 sayısı yayında

Türk Telekom’un dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Ağustos 2017 sayısı yayınlandı. Bu yeni sayıda yepyeni mobil cihazların detaylı incelemeleri yer alıyor. Ayrıca bu sayı mobil uygulamalar bakımından da oldukça zengin içeriklere sahip.

Google Play

Geçtiğimiz ay içinde Türkiye’de satışa sunulan ve Türk Telekom’un da çeşitli tekliflerle müşterilerine sunduğu Sony Xperia XZ Premium’un incelemesi bu ayın sayısında yer alıyor. Yine Apple’ın WWDC 2017’de duyurduğu, 10.5 inçlik ekranıyla daha fazla görüntüleme alanı sunan iPad Pro hakkındaki izlenimleri ve yorumları da Mobil Dergi’nin yeni sayısında bulacaksınız.

Öte yandan, Samsung’un Galaxy S8 ve S8+ ile birlikte tanıttığı 360 derece kamera, Gear 360 ile ilgili merak ettikleriniz de Ağustos 2017 sayısında yer buluyor.

Ayın Konusu bölümü gizlilik ve güvenlik konusunda hassas olanların epey ilgisini çekecek uygulama tavsiyelerini barındırıyor. Şifre yönetiminden reklam engellemeye kadar farklı iOS ve Android uygulama tavsiyelerini bu bölümde bulacaksınız.

İpucu bölümünde de iCloud Anahtar Zinciri’nin nasıl açılacağı, parola ve kredi kartı bilgilerinin yönetiminin nasıl yapılacağı anlatılıyor. Ayrıca Android uygulamalarında bilgi temizleme işleminin nasıl gerçekleştirileceği, Samsung Galaxy S8 ve S8+ sahiplerinin işini kolaylaştıracak beş ipucu, İpucu bölümünün konu başlıkları arasında yer alıyor.

Uygulama bölümü her zaman olduğu gibi yine dopdolu. Popüler mekan tavsiye uygulaması Foursquare, tam da içinde bulunduğumuz zamanda, yaz aylarında kullanışlı olacak. İncelemesi sayesinde, aslında uzun zamandır hayatımızda olan bu uygulamayı daha yakından tanıyabilirsiniz. Ayrıca Sticky AI gibi, selfie fotoğrafları çıkartmalara dönüştüren ilgi çekici bir uygulamanın incelemesi de mevcut.

Hızlı Bakış bölümünde ise geçtiğimiz ay tanıtılan Moto Z2 Force, LG Q6, LG Q8 gibi yeni telefonlara ait detaylar bulunuyor. Haber bölümü sayesinde de Temmuz 2017’nin en önemli gelişmelerinin bir özetini alabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi’nin iOS ve Android uygulamaları sırasıyla iTunes App Store ve Google Play Store’da ücretsiz olarak sunuluyor. iPhone, iPad, Android telefon ya da tabletinize Mobil Dergi uygulamasını indirdikten sonra ister Ağustos 2017 sayısını, ister daha eski sayıları ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER