Teknoloji

Türk Telekom limitsiz internet paketlerinde memnun edici değişiklikler

türk telekom limitsiz internet

Türk Telekom, yeni abonelerine yönelik limitsiz internet paketlerinde geçerli olacak yeni kampanyasına ait fiyat listesini açıkladı. Buna göre giriş seviyesindeki limitsiz paketin 24 ay taahhütlü fiyatı değişmeden paket hızı 8 Mbps’ye yükseltildi. Yeni kampanyanın en büyük sürprizi ise 35 Mbps ve üzeri yüksek hızlardaki limitsiz paketlerde yapılan indirimler oldu.

Telekomünikasyon operatöründen yapılan açıklamaya göre, ev ve iş yerlerini Türk Telekom ile internete bağlayacak yeni müşteriler, verecekleri 24 ay taahhüt karşılığında 35, 50 ve 100 Mbps gibi yüksek hızlardaki limitsiz paketleri yüzde 30’lara varan indirimlerle kullanabilecekler. Ayrıca Yılın Kampanyası adını taşıyan yeni kampanya kapsamında Türk Telekom’a gelen müşteriler Muud Premium, TT WiFi Limitsiz, TT Depo 10GB, McAfee Güvenlik gibi ayrıcalıklı hizmetlerden 24 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

24 Mbps ve üstü hızlarda limitsiz paketlerimizi tercih eden yeni müşteriler, söz konusu ayrıcalıklı hizmetlere ek olarak Türk Telekom Prime müşterisi olacak. Bu sayede hem Türk Telekom Prime fırsatlarından faydalanacak hem de TT Akademi’nin 12 aylık İngilizce Online Eğitim Paketine de ücretsiz olarak sahip olacaklar.

Türk Telekom giriş paketlerinde de düzenlemelerde bulundu. Giriş paketinin fiyatını değiştirmeden, paket hızını 6 Mbps’den 8 Mbps’ye yükseltti. 12 Mbps’lik pakette de 5 TL’lik bir fiyat indirimi yapıldı. Bu arada Mevcut müşterilere yeni indirimli tarifelerden yararlanmaları için avantajlı taahhüt yenileme teklifleri sunulacak.

Türk Telekom limitsiz internet paketlerinin yanında akıllı paketleri de yeniden düzenledi

Ayrıca limitsiz internet kullanmak istemeyen müşterilere özel olarak sunulan akıllı paketlerde iyileştirmeye gidildi. Operatör, müşteri kullanım alışkanlıkları üzerinde yaptığı analizler sonucunda, mevcut 100 GB akıllı paketlerin günümüz dünyası standartlarında müşteriler için yetersiz kaldığını tespit etti. Sonuç olarak akıllı paketleri 200 GB’ye yükseltti.

Yılın Kampanyası adıyla sunulan avantajlı tarifelerden Türk Telekom’a yeni abone olacak müşteriler 24 ay taahhüt vermeleri halinde yararlanabilecek.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, Türk Telekom’un öncülük ettiği yüksek hızda fiber deneyimi ve limitsiz internet hamlesinin, Türkiye’nin dijitalleşmesi adına çok önemli bir adım olduğunu belirterek, yeni müşterilere özel olarak sundukları kampanya ile yüksek hızda limitsiz interneti daha fazla kişi için erişilebilir hale getirdiklerini ifade etti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER