Eğlence

Tidal için Apple Watch’ta indirme ve çevrimdışı dinleme özelliği

tidal apple watch

İnternet üzerinden müzik akışı hizmeti Tidal artık Apple Watch’ta, abone olan kullanıcıların müzik parçalarını doğrudan Apple’ın giyilebilir cihazına aktarmasına veya çevrimdışı dinlemek için indirmesine olanak sağlıyor. Bu özelliğin kurulumun nasıl yapılacağına ilişkin talimatlar Tidal’ın sitesinde bulunabilir. Spotify ve Deezer, geçen hafta Apple Watch için benzer çevrimdışı dinleme özelliklerini duyurmuştu. Tidal için abonelik fiyatları ayda 9,99 TL’den başlıyor.

Tidal, uzun zamandan bu yana ses akışının kalitesi, kayıpsız oynatma ve hatta daha büyük rakiplerinin çoğundan önce yüksek çözünürlüklü akış gibi özellikler sunarak müşteri çekmeye çalışıyor.

Ancak bu yıl, en büyük rakiplerinden bazıları bu servise başlıyor. Spotify’ın kayıpsız HiFi özelliği bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek. Apple Music ise önümüzdeki ay kayıpsız ve yüksek çözünürlüklü akış için destek sunacak. Ancak Tidal’ın yüksek ses kalitesi Apple Watch uygulamasında sunulmayacak. Müzik hizmeti, Spotify gibi giyilebilir cihazda sesin 96Kbps ile sınırlı olacağını doğruladı.

Tidal’ın Apple Watch desteği, watchOS 7.1 çalıştıran bir Series 3 modeli veya daha yeni Apple Watch’un kullanımını gerektiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER