Eğlence

The Witcher 2. sezon çekimlerinin perde arkası [Video]

the witcher 2. sezon

Sürpriz değişiklikler ve zorluklarla geçen uzun bir yılın ardından Netflix, The Witcher 2. Sezon prodüksiyonunun nihayet tamamlandığını duyurdu. Netflix, bu önemli anı kutlamak için, dizinin çekildiği ormanlar ve pandemi altında ekibin yapması gereken değişiklikler de dahil olmak üzere, gelecek sezonun yapımına yönelik çalışmaların perde arkasından kısa bir kesit paylaştı.

The Witcher‘ın ilk sezonu Netflix için en çok ilgi gören yapımlardan biri oldu. Ancak ikinci sezon salgın nedeniyle ertelendi. Çekimler Şubat 2020’de başladı, ekibin salgının ilan edilmesinden ve yapımın geçici olarak askıya alınmasından önce sadece birkaç haftası vardı.

Prodüksiyon Ağustos 2020’ye kadar yeniden başlamadı. Bununla birlikte projedeki bazı kişiler için COVID-19 testleri pozitif çıktığı için de birden çok ek gecikme yaşandı. Nihayet işler düzeldi. Yeni Netflix videosu, prodüksiyonun en az bir birim çalışırken 158 gün boyunca devam edebildiğini ortaya koydu.

Netflix’in bu hafta paylaştığı kısa kamera arkası videosunda gösterildiği gibi, ekibin yüz maskeleri ve yüz siperleri takması gerekiyordu. Kısa da olsa video, izleyicilere bu gösteriyi hayata geçirmek için gerekli olan, karanlık bir gece ormanında asılı duran devasa ışıklar da dahil olmak üzere, bazı çalışmalara bir bakış imkanı sunuyor.

Çekimler 15 farklı yerde gerçekleşti ve 89 oyuncu ekibi üyesinin yanında 1200’den fazla set ekibi üyesini içeriyordu. Yapımın tamamlanması, The Witcher Sezon 2’nin bu yıl Netflix’te yayınlanacağına dair onay anlamına da geliyor. Ancak şirket henüz belirli bir lansman tarihi açıklamadı.

Netflix Nisan 2021 takvimi: Friends, yeni orijinal dizi ve filmler

İLGİLİ HABERLER