Eğlence

The Witcher 2. Sezon fragmanı ve 3. sezon müjdesi geldi

netflix the witcher

Netflix’in Tudum etkinliğinde çok sayıda Geralt of Rivia içeriği vardı. The Witcher‘ın yaklaşan ikinci sezonu, yayıncının büyük gösterisinde önemli bir varlıktı. Hayranlar, Continent’te yaşamın nasıl olduğuna ve özellikle Ciri’den neler bekleyebileceğimize dair iyi bir bakış sunan çok kısa bir çift ön izleme videosunu görme imkanına eriştiler.

Buna ek olarak, setin sahne arkası turu ve hayranları yakalamak için gelecek sezondan bazı yeni görüntülerin de yer aldığı 1. sezondan bir fragman ile ön dizi niteliğindeki Blood Origin’e ilk bakış atma imkanı sunuldu.

Dizinin ilk sezonu 2019’da başladı ve Netflix için büyük bir hit oldu. Şirket, dizinin en çok izlenen ilk sezonu olduğunu iddia etti. İkinci bir sezon kaçınılmazdı ve ilk düzgün fragmanı temmuz ayında gördük. Ancak Netflix aynı zamanda Geralt dünyasını büyük bir seriye dönüştürüyor. Buna iki ön bölüm dahil olacak: Bir anime filmi ve Michelle Yeoh’un başrolde olduğu bir canlı aksiyon dizisi.

The Witcher‘ın 2. Sezonunun 17 Aralık’ta Netflix’te yayınlanması planlanıyor. Bu arada yayıncı, dizinin üçüncü sezonunun da olacağını doğruladı. Ancak üçüncü sezon yayın tarihi veya başka bir detay verilmedi.

https://twitter.com/witchernetflix/status/1441842621786181638

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER