Eğlence

The Witcher 2. sezon fragmanı çıktı, yayın tarihi açıklandı

the witcher 2. sezon fragman yayın tarihi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix, The Witcher 2. sezonunun 2021 bitmeden kısa bir süre önce yayın platformunda gösterime gireceğini duyurdu. Üstelik yeni sezonun ilk fragmanını yayınladı. Birkaç hafta önce de 2. sezon çekimlerinin perde arkası videosu gelmişti.

Dizi 17 Aralık 2021’de geri dönecek. Netflix, her yıl düzenlenen WitcherCon etkinliği sırasında haberi duyurdu. Ayrıca yukarıda izleyebileceğiniz fragmanla önümüzdeki sezona ilk kez tatmin edici uzunlukta bir bakış atmayı sağladı. İkinci sezon, ilk sezonun bittiği yerden başlıyor, Geralt of Rivia (Henry Cavill) sürgündeki Prenses Cirill ile buluşuyor. İkili, her ne kadar kesin bir şekilde söylemesi kolay olmasa da, Ciri’nin de cadı olabilmesi için Geralt’ın eğittiği dağ kalesi Kaer Morhen’e gidiyor gibi görünüyor.

Fragman ve vizyon tarihine ek olarak Netflix, Anya Chalotra ve Freya Allan’ın (sırasıyla Yennefer ve Ciri’yi oynayanlar) sahne arkası görüntülerinin yanı sıra Jaskier’in yeni bordo gardırobunu ve ikinci sezon için çeşitli bölüm başlıklarını paylaştı. Cavill, gelecek sezonda Jaskier’den yeni bir şarkının olacağını bile söyledi.

Ayrıca, ikinci sezonun öncüsü niteliğini taşıyan, animasyon türünde bir film olan The Witcher: Nightmare of the Wolf‘un çıkış tarihi açıklandı. Bu animasyon filmi 23 Ağustos 2021 tarihinde Netflix’te olacak. Son olarak, CD Projekt Red, WitcherCon’da yeni nesil PS5 ve Xbox Series X güncellemesini açıkladı. The Witcher 3: Wild Hunt Netflix dizisine dayanan indirilebilir içeriklerle bu yıl içinde ücretsiz olarak dağıtıma çıkacak.

İLGİLİ HABERLER