Teknoloji

Cyberwhistle: Tesla’dan Cybertruck’a benzeyen düdük

tesla cyberwhistle

Tesla CEO’su Elon Musk, ilginç aletlere meraklı olduğunu Flamethrower isimli alev püskürtücüsüyle göstermişti. Bu sıra dışı aletlere şimdi de Tesla Cyberwhistle isimli düdük eklendi.

Cyberwhistle, tasarımı itibarıyla Tesla’nın henüz yollara çıkmayan Cybertruck isimli elektrikli kamyonetine benziyor. 50 dolar karşılığında satışa sunulan bu ilginç düdüğün stokları kısa süre içinde tükendi.

50 doların bir düdük için çok fazla para olduğu kesin. Yine de güzel ve farklı görünmesi Cyberwhistle’ı biraz daha çekici hâle getiriyor. Flamethrower’a kıyasla Tesla’yla çok daha bağlantılı görünen Cyberwhistle’da tıbbi ürünler seviyesinde çelik tercih edilmesi de dikkat çekiyor. Düdüğü ipe veya anahtarlığa bağlamak da mümkün görünüyor.

Tasarımı biraz zaman almışa benzeyen bu ilginç düdüğün stoklarının yenilenip yenilenmeyeceği bilinmiyor. Şirketin CEO’su Musk, takipçilerine “Paranızı Apple’ın saçma bezine harcamak yerine düdüğümüzü alın” diyerek Cyberwhistle’ın pazarlamasında da diğer şirketlerle uğraşmaya devam etti.

En azından ilk partinin tükenmesi, Tesla CEO’sunun Cyberwhistle pazarlamasının etkili olduğunu gösteriyor. Cyberwhistle’ın esin kaynağı olan Cybertruck elektrikli kamyonet içinse 2022’yi beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER