Teknoloji

Teknoblog yeni tasarımıyla karşınızda

1 Nisan şaka günüdür. Teknoloji dünyası içinde de birçok şirket, teknoloji blogu veya haber sitesi günü şaka niyetine duyuru, servis ve haberlerle geçirdi. Bizse 1 Nisan gününe yakışmayacak şekilde ciddi bir şey yaptık ve Teknoblog’un tasarımını yeniledik. Şaka değil, gerçek.

teknoblog-yeni-tasarim-2014

Kabul etmek gerekir ki, son zamanlarda Teknoblog’da haber ve içerik akışı biraz yavaşlamıştı. Bunda hem bizim motivasyonumuzun biraz olsun düşmesi, hem de benim baba olmamın, bu nedenle özellikle son birkaç haftayı yoğun geçirmemin etkisi vardı. Neyse ki, her şey yolunda ve işlere tekrar asılma zamanı. Geleceğe dönük kafamızdaki projeleri gerçekleştirmeden önce Teknoblog’un görünümüne yeni bir soluk kazandırmanın iyi olacağını düşündük ve tasarımı buna göre yeniledik.

Teknoblog’un eski tasarımlarında, yoğun içerik yayınının etkisiyle haberler veya yazılar çok çabuk şekilde geri plana düşebiliyordu. Yeni tasarımda bunun önüne geçmeyi amaçladık. Ana sayfamıza baktığınızda son haberleri ve yazıları, aynı zamanda alamet-i farikamız sayılan incelemeleri ve çeşitli dosya konularını göreceksiniz. Zamanla, planladığımız projeleri hayata geçirdiğimizde ana sayfada da çeşitli değişikliklerin bulunduğunu göreceksiniz.

Haber sayfaları da daha sade bir görünüm, başlığı ve içeriği ön plana çıkaran bir düzene kavuştu. Ayrıca yardımcı unsurlar sayesinde site içinde gezinmeniz, bir haberden başkasına atlamanız daha kolay olacak.

Tabii ki, sizin görüşleriniz önemli. Yeni tasarımımızla ilgili yorumları aşağıdaki yorum alanını kullanarak bizimle paylaşır mısınız?

İLGİLİ HABERLER