Manşetler

Teknoblog Dergi Temmuz 2018 sayısı yayında

teknoblog dergi temmuz 2018
teknoblog dergi temmuz 2018
Teknoblog Dergi Temmuz 2018 sayısı Turkcell Dergilik üzerinden de yayında

Teknoblog’un dijital teknoloji dergisi Teknoblog Dergi’nin Temmuz 2018 tarihli 30. sayısı yayınlandı. Teknoblog’un en çok ilgi gören içeriklerini özel içeriklerle birleştirerek aylık olarak okuyucularımıza sunduğumuz Teknoblog Dergi’nin bu ayki sayısında Asus ZenFone 5 ve HTC U12+ gibi popüler Android telefonların incelemeleri yer alıyor. Ayrıca Canon EOS 200D’nin de incelemesi Temmuz 2018 sayısının sayfalarında bulunuyor.

Apple’ın geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği WWDC 2018 etkinliğinde duyurulan iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 ve tvOS 12 gibi yazılım platformlarının detayları Dosya bölümünde yer alıyor. Ayrıca yine geçtiğimiz ay düzenlenen, dünyanın en büyük oyun etkinliklerinden E3 2018’de duyurusu yapılan popüler oyunların listesi ve videoları da dergide bulunuyor.

Uygulamalar bölümünde Instagram’ın yeni video servisi IGTV’nin incelemesi yer alıyor. Ayrıca Dünya Kupası zamanında oynamaktan zevk alacağınız FIFA Futbol: FIFA World Cup oyununun incelemesi de dergide bulunuyor. App Store ve Google Play’den ilgi çekici içerikler de bu bölümde yer alıyor. Sinema bölümüne de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Nasıl Yapılır? bölümünde Spotify Premium aboneliğini iptal ettirmek isteyenler sorularına cevap bulacaklar. Öte yandan Yepyeni bölümünde de geçen ay tanıtılan ve oldukça ilgi çeken Xiaomi Mi 8, Oppo Find X, Vivo Nex gibi Çin malı Android telefonların detayları yer alıyor.

Teknoblog Dergi’yi web sitemiz üzerinden veya iOS ve Android uygulamalarımız aracılığıyla ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Buna ek olarak Turkcell Dergilik (iOSAndroid) üzerinden de ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Eğer Dergilik üzerinden okuyorsanız, Teknoblog Dergi’yi favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Böylelikle derginiz yayınlandığı anda mobil cihazınıza indirilecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER