Manşetler

Teknoblog Dergi’nin Mayıs 2019 sayısı yayında

teknoloji dergisi teknoblog dergi

Teknoblog.com’un en çok ilgi gören içeriklerini özel içeriklerle buluşturduğumuz aylık dijital teknoloji dergisi Teknoblog Dergi’nin Mayıs 2019 sayısı yayında. Bu sayıda hem incelemeler hem de diğer konular açısından bir hayli dolu.

Samsung’un Türkiye’de satışa sunduğu en üst düzey Galaxy S10 ailesi üyesi S10+’ın incelemesi Teknoblog.com’dan önce Teknoblog Dergi’de. Eğer Samsung’un amiral gemisiyle ilgili görüşlerimizi merak ediyorsanız, Teknoblog Dergi’deki incelemeyi mutlaka okumalısınız. Bunun yanı sıra Huawei MateBook X Pro, Nokia 5.1 Plus ve iPhone XS Max için Smart Battery Case incelemeleri de dergide yer alıyor.

İlkbahar geldi, önümüz de yaz. Yurt dışına yapılan seyahatlerde bir artış olacaktır. Yurt dışı seyahatlerinde yardımcı olacak sözlük ve çeviri uygulamalarını Dosya bölümünde listeliyoruz. Ayrıca iPhone XS ve XS Max sahiplerinin işlerini kolaylaştıracak ipuçları da dergide yer alıyor.

Uygulama ve oyun incelemeleri bölümü de oldukça dolu. The VideoKid oyunu ve April fotoğraf düzenleme uygulaması hakkında merak ettikleriniz dergide yer alıyor. Aynı zamanda her ay olduğu gibi en popüler iOS ve Android uygulama listeleri ve tavsiyeleri de derginin Uygulama bölümünde mevcut durumda.

Geçen ay duyurusu gerçekleştirilen en yeni teknolojik ürünlerin yer aldığı Yepyeni bölümüne de bakmanızı mutlaka tavsiye ederiz.

Teknoblog Dergi’yi Dergi bölümümüzden ve Teknoblog iOS ve Android uygulamalarımızdan okuyabilirsiniz. Aynı zamanda Teknoblog Dergi’ye Turkcell’in Dergilik uygulamasından ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER