Manşetler

Teknoblog Dergi’nin Ocak 2019 sayısı yayında

teknoblog dergi ocak 2019

Teknoblog’un en çok ilgi gören içeriklerini derlediğimiz aylık dijital teknoloji dergisi Teknoblog Dergi’nin Ocak 2019 tarihli sayısı yayında. Bu sayıda deyim yerindeyse Apple’ın en yeni ürünlerinin bir geçidi var.

30 Kasım’da Türkiye’de satışa sunulan iPhone Xs Max ve iPhone XR’nin detaylı incelemeleri dergide yer alıyor. Bu incelemeler sayesinde iki telefonun öne çıkan noktaları hakkında bilgi alabilir, çektikleri fotoğraflardan bazı örnekleri görebilirsiniz.

Aynı zamanda inceleme bölümünde, kasım ayı içinde Türkiye’de satışa sunulmuş olan iPad Pro’nun detaylı incelemesi de bulunuyor. Yepyeni bir tasarımla, USB-C portuyla ve 11 inçlik yeni ekran büyüklüğüyle gördüğümüz iPad Pro nasıl bir deneyim sunuyor? Yenilenmiş Apple Pencil nasıl çalışıyor? Tüm bu soruların cevapları Teknoblog Dergi’deki incelemede yer alıyor.

Bitmedi, Apple’ın iPhone Xs Max ve XR ile birlikte tanıttığı Apple Watch Series 4 ile ilgili merak ettikleriniz de Teknoblog Dergi’nin Ocak 2019 sayısında yer alıyor. Oldukça detaylı incelemede Apple’ın yeni akıllı saatinin büyüyen ekranı hakkında yorumlarımız yer alıyor. Ayrıca sağlık ve egzersiz alanındaki yeniliklere de değiniyoruz.

Uygulama bölümünde PES 2019, Quizbie, VIMAGE, Tasty, Drops gibi mobil oyun ve uygulamaların detaylı incelemeleri de Teknoblog Dergi’nin yeni sayısında yer alıyor.

Yeni yılda iPhone, Android telefon, iPad, Xbox One veya PlayStation 4 gibi bir hediye aldıysanız, size sunduğumuz mobil uygulama ve oyun tavsiyelerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Öte yandan Aralık 2018’de duyurusu yapılan yepyeni akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarlarla ilgili detayları da sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Teknoblog Dergi’nin yeni sayısını Dergi bölümümüzden, iPhone ve Android uygulamalarımızdan okuyabilirsiniz. Ayrıca Teknoblog Dergi, Turkcell’in Dergilik uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER