Manşetler

Huawei P30 Pro incelememiz önce Teknoblog Dergi’de

teknoblog dergi nisan 2019

Teknoloji dünyasının gündeminin nabzını tuttuğumuz dijital dergimiz Teknoblog Dergi’nin Nisan 2019 sayısı yayınlandı. Her sayı gibi, bu ayki sayımız da dopdolu içeriklerle karşınızda. Kapağı ise Huawei’nin en yeni gözdesi P30 Pro süslüyor.

26 Mart’ta Paris’te tanıtılan ve bizim de yerinde tanışıp deneyimlediğimiz Huawei P30 Pro’yu bir süredir kullanıyor, test ediyoruz. Çok yakında detaylı incelemesi Teknoblog.com’da olacak. Ancak bunun öncesinde, P30 Pro ile ilgili düşüncelerimizi okumak isterseniz, o hâlde sizi Teknoblog Dergi’ye bekliyoruz.

Huawei P30 Pro incelemesi dışında Samsung Galaxy S10e ve Honor 10 Lite gibi yeni satışa çıkmış akıllı telefonların incelemeleri de dergimizin İnceleme bölümünde yer alıyor. Yepyeni bölümünde ise geçtiğimiz ay tanıştığımız Huawei P30 serisi, iPad Air, iPad mini, AirPods 2 gibi cihazlara ait detaylar yer alıyor.

Dosya bölümünde bu ay üç farklı konuyla karşınızdayız. Apple’ın 25 Mart etkinliğinde tanıttığı Apple TV+, Apple Arcade gibi servislerin detayları dergimizin sayfalarında bulunuyor. Formula 1’i her yerden rahatlıkla izlemenin yolları ve Apple Watch ile ilkbahara hazırlık konuları da Dosya bölümünde yer alıyor.

Uygulamalar bölümü de oldukça zengin. Asphalt 9: Legends, Newsta ve Cinemagraph Pro gibi popüler oyun ve uygulamaların incelemeleri burada bulunuyor.

Teknoblog Dergi’yi web sitemizden, iOS ve Android uygulamalarımızdan okuyabilirsiniz. Ayrıca Turkcell Dergilik uygulaması üzerinden de Teknoblog Dergi’nin yeni sayısını okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER