Teknoloji

Tecno Camon 18 Premier Türkiye’de satışta, işte başlıca özellikleri ve fiyatı

tecno-camon-18-premier

Tecno Mobile, 2021’nin sonlarına doğru resmi duyurusunu yaptığı Tecno Camon 18 Premier modelini Türkiye pazarına sundu.

Şirketin belirttiğine göre, bu Android telefon sarsıntı önleyici lens ve üstün netliğe sahip bir kamera sistemi barındırıyor. 64 MP ana kamera, genişletilmiş çerçeveli 12 MP Ultra Sabit Gimbal Kamera ve 8 MP periskop lens bu sistemde yer alıyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel selfie kamera var. Süper Gece Modu, Selfie Modu gibi özellikleri ultra sabit Gimbal Kamera, 60X Hibrit Yakınlaştırma ve profesyonel görüntüleme sonuçları elde etmek için daha da geliştirilmiş yapay zekâ özellikleriyle buluşturuyor. Periskop lens sayesinde 5 kata kadar optik yakınlaştırma imkanı var.

6.7 inç AMOLED ekran, 550 nit parlaklık ve %100 NTSC renk desteğiyle birlikte Full HD çözünürlük sunuyor. Ekran 120Hz yenileme hızına sahip. TÜV Rheinland Low Blue Light (Donanım Çözümü) sertifikalı bir ürün olan Tecno Camon 18 Premier, mavi ışığı azaltarak gün boyu gözleriniz için rahatlık sağlıyor ve genel güç tüketimini azaltıyor.

Tecno Camon 18 Premier, sekiz çekirdekli MediaTek Helio G96 CPU, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile geliyor.  Ayrıca yeniden tasarlanmış HiOS 8.0 kullanıcı arayüzü de yüklü olarak geliyor. 4750 mAh kapasiteli pili 33W Flaş Şarjı destekliyor. Tecno’nun belirttiğine göre, sadece 20 dakikada yüzde 50 şarj ve 65 dakikada tam şarj gerçekleştiriliyor.

Tecno Mobile Türkiye Genel Müdürü Hank Li, “Ürün ve teknolojilerimizle tüketicilerimize olasılıklar dünyasının kilidini açmaları için ilham vermek üzere daima yeni atılımlar yapıyoruz. Bu dijital devrim, sadece bir akıllı telefon aracılığıyla yeni neslin önüne harika yapıtlar ortaya koyma imkânı sunuyor. Tecno Camon 18 Premier, kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunmak için Ultra Sabit Gimbal Kamera teknolojisini kullanan ilk Tecno ürünümüz. Tecno Camon 18 serisinde sunduğumuz ürün ve tasarımlarda sürekli yeni atılımlar yapmayı hedefliyoruz. Tecno Türkiye ekibi olarak kullanıcılarımıza yeni teknolojiler sunmaya odaklandık. Türkiye pazarında Tecno SPARK 6, Tecno SPARK 7T&7 Pro ve Tecno Camon 16 & 16 Premier ürünlerimizle birlikte Tecno PHANTOM X ve Tecno POVA modellerimiz bulunuyor. Şimdi ise fotoğraf ve video çekimlerinde fark yaratan güçlü özelliklere sahip Tecno Camon 18 Premier’in liderlik ettiği Tecno Camon 18 serisini Türkiye’deki kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz.”

Tecno Camon 18 Premier 8499 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla birlikte Türkiye’de satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER