Manşetler

Tecno Camon 18 Premier 120 Hz AMOLED ekranla geliyor

tecno camon 18 premier
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tecno Camon 18 Premier, Nijerya’da gözler önüne çıktı. Camon 18 Premier, serisinin şimdiye kadarki en gelişmiş özelliklere sahip cihazı olma özelliğini taşıyor. Yenileme hızı 120 Hz olan Full HD+ çözünürlüklü 6.7 inç AMOLED ekran, telefonun teknik donanımında öne çıkan ilk unsur oluyor.

Maksimum parlaklık seviyesi 550 nit olan ekranın üstündeki delik 32 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Düz hatlara sahip plan telefonun köşeleri de oldukça kareli görünüyor.

Akıllı telefonun arkasında 64 megapiksel çözünürlüklü ana kamera bulunuyor. 12 megapiksel gimbal modülü ve 8 megapiksel periskop lens de telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Periskop lens 5x optik, 60x de hibrit zum yapabiliyor. Kamerada gece portre video modu, portre video bokeh modu ve süper gece modu gibi özellikler mevcut. Tecno’nun kamerasında Ay fotoğraflarını çekmek için özel bir mod da sunuluyor.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Helio G96 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı ise 256 GB. Parmak izi tarayıcısı kenara entegre edilen telefonda NFC ve kulaklık jakı da mevcut.

Camon 18 Premier kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak. Hi OS 8.0 kullanıcı arayüzü işletim sistemini tamamlayacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4750 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil 33W hızlı şarj desteğine sahip.

Tecno Camon 18 Premier için Kutup Gecesi ve Büyük Gökyüzü adını taşıyan iki renk seçeneği sunuluyor. Telefonun fiyatı ve küresel çıkış tarihi konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER