Teknoloji

Tag Heuer’in Android Wear saatinin fiyatı 1400 dolar olacak

tag-heuer-carrera-300415

İsviçreli saat üreticisinde bir akıllı saat satın almanın tabii ki bir bedeli olacaktır. Tag Heuer yeni akıllı saatini, Bloomberg’in haberine göre, 1400 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunmaya hazırlanıyor.

Aslına bakarsanız, bu akıllı saat için belirlenen fiyat nispeten düşük. Akıllı saat Tag Heuer Carrera modelini temel alıyor, o saat yurt dışında 1500 dolar civarında bir fiyattan satılıyor.

Tag Heuer’in akıllı saatiyle ilgili fazla detay olmasa da, bu saatin yongasetinin ve sensörlerinin Intel tarafından sağlanacağını, Android Wear ile çalışacağını, ekim veya kasım ayında piyasaya sunulacağını biliyoruz.

Tag Heuer CEO’su Jean-Claude Biver, yakında çıkacak saatin 40 saatlik bir tek şarjlık çalışma süresinin bulunacağını, böylelikle Apple Watch’u ve piyasadaki diğer bütün Android Wear saatlerini geride bırakacağını kaydetti.

Bloomberg’e konuşan Biver, Apple’ı tonlarca Apple Watch sattığı için desteklediğini, insanların Tag Heuer’e de ilgi duyacağını dile getirdi. Apple’ın daha fazla saat satmasının daha fazla birkaç kişinin farklı bir şey satın almak istemesine neden olacağını ve onların da Tag Heuer’e geleceğini vurguladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER