Teknoloji

Surface Pro 8 ve Surface Laptop 4 sızan fotoğraflarda görüldü

surface pro 8

Microsoft’un yeni ürünleri Surface Pro 8 ve Surface Laptop 4’e ait olduğu söylenen fotoğraflar internete sızdı. @cozyplanes Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafların resmi kayıtlardan alındığı anlaşılıyor. Surface Pro 8’de LTE desteğinin bulunabileceği belirtiliyor. Her iki cihazın çıkışı için de 2021’in başları işaret edilirken, tasarım tarafında bir değişikliğin olmadığı da fotoğraflarda görülüyor.

Windows Central’da yer alan habere göre, ocak ayının ortasında tanıtılacak iki cihazda da Intel’in 11. nesil işlemcileri ve Xe ekran kartları bulunacak. Surface Laptop 4 için AMD işlemci seçeneklerinin de sunulacağı söyleniyor. Bunun AMD Ryzen 4000 üzerine kurulu özel bir Microsoft işlemcisi olacağı belirtiliyor.

Microsoft daha önce 15 inçlik Surface Laptop 3 için Ryzen Surface Edition isimli özel bir işlemci hazırlamıştı. AMD ve Microsoft, bu işlemcinin CPU ve GPU performanslarının optimize edildiğini vurgulasa da, bu işlemciyi taşıyan cihazlar 4K video oynatma konusunda bile sıkıntı yaşamıştı.

https://twitter.com/cozyplanes/status/1331969412102909952

Microsoft Surface Pro ve Surface Laptop serilerini genellikle ekim ayında yeniliyordu. Surface Pro 7 ve Surface Laptop 3 de geçtiğimiz yıl birlikte tanıtılmıştı. Şirket bu yılın ekim ayında ise Surface Pro X ve Surface Laptop Go modellerini yenilemekle yetinmişti.

Önümüzdeki dönemde Surface Pro 8 ve Laptop 4 hakkında yeni detayları öğrenmek sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER