Teknoloji

Lenovo Redmi Note 9 serisine yanıt vermeye hazırlanıyor

lenovo

Lenovo, Redmi’nin yeni Note 9 serisine yanıt vermeye hazırlanıyor. Şirket, bu amaç doğrultusunda hazırladığı yeni akıllı telefonuna dair ilk ipuçlarını Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaştı.

Lenovo’nun paylaştığı görsellere bakıldığında göze ilk olarak kare şeklindeki arka kamera modülü göze çarpıyor. Bu modülde üç kamera sensörünün yanı sıra LED flaşın yer alacağı anlaşılıyor.

Ön tarafa geçildiğinde ise sol üst köşede kamera deliği bulunuyor. Güç butonunun ise sağ kenara yerleştirildiği görülüyor. Solda yer alan tuşun ise dijital asistanı uyandırmak için kullanılabileceği belirtiliyor. Biraz daha yakından bakıldığında üst kenardaki 3.5 mm. kulaklık jakı da fark ediliyor.

Lenovo telefonun teknik özellikleri konusunda bilgi vermedi. Ancak Weibo paylaşımında telefonun daha iyi bir kameraya, daha büyük bir ekrana ve daha uygun bir tasarıma sahip olacağı belirtiliyor. Peki bu kıyaslama kime karşı yapılıyor? “6, 9’dan fazladır” cümlesi, Lenovo’nun hedefe Redmi Note 9’u koyduğunu gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER