Eğlence

Stranger Things 4. sezon yeni fragmanı ile Eleven’ın karanlık geçmişine yolculuk – Video

stranger things 4 fragman

Netflix’in son derece popüler dizilerinden biri olan Stranger Things‘in dördüncü sezonunun geleceğinin ilk kez duyurmasının üzerinden uzun zaman geçti. Ancak sonunda Hawkins çetesinin sonraki maceralarını anlatan yeni bir Stranger Things 4. sezon fragmanı çıktı.

Yeni fragman, uğursuz Dr. Martin Brenner’ın Eleven’ın (Millie Bobby Brown) büyüdüğü tesiste bir grup çocuğa hitap ettiğini gösteren bir geri dönüş gibi görünüyor. Muhtemelen, yeni sezon Eleven’in kökenlerini keşfetmeye devam edecek. Ayrıca diğer doğaüstü çocukları da tanıtmaya devam edecek. Bu, dizinin daha önce 2. sezonda üzerinde durduğu bir konu olmuştu.

Yeni fragman teknik olarak, Şubat 2020’de yayınlanan ve dizinin geri döneceğini vaat eden bir tanıtım filminin ardından gelen ikinci dördüncü sezon fragmanı oluyor. İki videonun altyazılarına (sırasıyla 001/004 ve 002/004) dayanarak, dizi tutkunlarını iki fragmanın daha beklediğini söyleyebiliriz.

Stranger Things 4. sezon bölümlerinin bu kadar gecikmesi, Netflix’in COVID-19 salgınının başlaması nedeniyle 2020’nin başında yalnızca iki haftalık bir film çekimi yapabilmesinden kaynaklanıyor. Dizinin çekimleri için çalışmalar ancak geçen eylül ayından itibaren devam etti.

Netflix, dördüncü sezonun çıkış tarihini henüz açıklamadı. Ancak tanıtımlar sıklaştığına göre, Stranger Things 4 çok yakında gösterime girecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER