Eğlence

Netflix Stranger Things 4. sezon için ilk tanıtım videosunu yayınladı – Video

Netflix Stranger Things 4 için ilk resmi tanıtım videosunu yayınladı. Video yayın servisinin en popüler dizilerinden bir tanesinin dördüncü sezonunda favori karakterlerden bir tanesi geri dönüş yapıyor.

Aslında tanıtım videosu yakında gelecek sezonla ilgili fazla bir detay vermiyor. Ancak dizinin dünyasının Indiana eyaletinin Hawkins kasabasının ötesine geçeceğini anlıyoruz. Videoda bir grup işçi Rusya’da bir yerlerde demiryolu inşaatında çalışırken görülüyor.

Dikkat! Aşağıda Stranger Things 3. sezondan bilgiler var

En büyük sürpriz ise videonun sonunda saklı. Birçok dizi tutkununun, üçüncü sezonun son bölümünde, jeneriğin bitiminin hemen ardından gösterilen video sayesinde tahmin ettiği gibi, polis şefi Jim Hopper (David Harbour) geri geliyor. Bu karakter, ekstra boyutsal bir portalda ölmüş gibi görünmesine rağmen dördüncü sezonda yeniden karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Hopper?ın hayatta kalması, Rusların daha önce esir bir Demogorgon canavarına sahip olduğu göz önüne alındığında, Upside Down’daki en son doğaüstü karışıklıkla ilişkili gibi görünüyor.

Stranger Things 4. sezon yayın tarihi ile ilgili henüz detay verilmedi. Ancak Netflix’in tanıtım kampanyalarına başlaması, bu dizinin hayranlarının yeni sezon için fazla beklemeyeceğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER