Eğlence

Stranger Things’in yeni sezonu için beklenen onay geldi

stranger things 3. sezon 4.
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Stranger Things 4. sezon için Netflix’ten beklenen onayı resmi olarak aldı. Dizi yeni sezonla birlikte hayranlarının iyice öğrendiği Indiana eyaletindeki Hawkins şehrinin sınırlarının dışına çıkan bir macerayı anlatacak.

Netflix, Stranger Things’in yeni sezonuyla ilgili duyuruyu dizinin Twitter hesabı aracılığıyla yayınladığı kısa bir videoyla yaptı. Yeni sezonun Hawkins’te geçmeyecek olması kulağa garip gelse de, dizinin dünyanın diğer yerlerini keşfe çıkmasının zamanının geldiği söylenebilir. Stranger Things daha önce bunu yapmaya çalıştığında hayranları bunun diziye ne kadar uyup uymadığını tartışmıştı.

Netflix, Stranger Things’in devam edeceğini açıklarken başka bir gelişmeyi daha paylaştı. Dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, Netflix’le uzun süreli bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma çerçevesinde Duffer Kardeşler Netflix için başka dizi ve filmler hazırlayacak.

Netflix tarafından konuyla ilgili olarak içerik şefi Ted Sarandos’un imzasıyla yayınlanan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Duffer Kardeşler, Stranger Things ile dünyanın dört bir yanından izleyicileri yakalamayı başardılar. Onlarla olan işbirliğimizin üyelerimizin seveceği başka dizi ve filmler doğuracak olmasından dolayı heyecan duyuyoruz. Duffer Kardeşler’in Upside Down dışında yapacaklarını görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Stranger Things 4. sezon bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Stranger Things’in yeni sezon için onay alması, dizinin ne kadar popüler olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Netflix, 40 milyondan fazla hesabın dizininin üçüncü sezon bölümlerini yayınlanmasından sonra dört gün içinde izlediğini açıklamıştı. Bu rakam, şirket adına bir rekor anlamına geliyor. Lisanslı içeriklerini rakiplerine kaptıran Netflix için Stranger Things gibi güçlü ve popüler içerikleri korumak büyük önem taşıyor. Netflix’in popüler yapımcılarla büyük anlaşmalar imzalamasının altında da benzer bir sebep yatıyor.

Stranger Things 4. sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunda şu an için bir tarih açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER