Teknoloji

Starfield 2024’te her altı haftada bir güncellenecek

starfield steam

Geçtiğimiz eylül ayında yayınlanan Starfield, 2023’ün en popüler oyunları arasına girmeyi kısa süre içinde başarmıştı. Oyunun yapımcısı Bethesda, oyuncuları 2024’te bekleyenler konusunda da bilgi verdi. Stüdyodan yapılan açıklamaya göre, 2024’de oyun yaklaşık her altı haftada bir güncelleme alacak.

Söz konusu güncellemeler geniş bir yelpazeyi kapsayacak. Yaşam Kalitesi iyileştirmelerinden yeni seyahat yollarına, gemileri özelleştirmenin yeni yöntemlerinden oyunun zorluk seviyesini daha iyi ayarlamayı sağlayan seçeneklere kadar uzanan pek çok içerik ve özellik, oyuncuları bekliyor.

Oyunun “Shattered Space” adını taşıyan ilk büyük genişleme paketi de 2024’te yayınlanacak. Bethesda’dan şimdilik konuyla ilgili pek fazla bilgi paylaşılmasa da; paketin yeni hikaye içeriği, yeni yerler, yeni ekipmanlar ve “çok daha fazlasını” içereceği belirtildi. Stüdyo, Creations’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte resmi mod desteğinin de 2024’ün başlarında hazır hâle geleceğini hatırlatmayı da ihmal etmedi.

Bethesda, gelecek yılın güncellemelerini deneyimleyecek ilk kişiler arasında olmak isteyenlere oyunun Steam Beta koluna katılmayı önerdi.

Starfield’da ortalama oyun süresi 40 saat oldu

Stüdyo 2023’e ait bazı Starfield istatistiklerini de paylaştı. Stüdyodan verilen bilgiye göre, oyun eylül ayında çıkışından bu yana 13 milyon oyuncuyu ağırladı ve ortalama oyun süresi 40 saat oldu

Stüdyo ayrıca 2023 yılına ait bazı Starfield istatistiklerini de paylaştı. Stüdyoya göre oyun, Eylül ayındaki lansmanından bu yana 13 milyon oyuncuyu ağırladı ve ortalama oyun süresi 40 saat oldu. Oyuncular toplamda 2 milyara yakın gezegeni ziyaret ederken, en popüler yemek Battlemeal Çoklu Paket oldu. En tehlikeli yaşam formu ödülü ise Ashta oldu. Stüdyo, “2023’ü hepimiz için inanılmaz bir yıl yaptığınız için tekrar teşekkür ederiz. Yılın geri kalanını harika geçirmenizi dilerim. 2024’te görüşürüz.” mesajıyla açıklamasını tamamladı.

İLGİLİ HABERLER