EğlenceManşetler

Spotify’dan yeni Premium abonelerine üç ay ücretsiz kullanım imkanı

spotify 2023 yılın özeti
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Spotify, yeni Spotify Premium kullanıcıları için üç aylık ücretsiz hizmet sunuyor. Üç aylık teklif, yeni bireysel ve öğrenci aboneleri için geçerliyken, yeni Spotify Duo ve aile aboneleri bir ay ücretsiz alabiliyor.

Söz konusu teklif, önceden üyelik açmış Premium üyeler için geçerli değil, ancak Spotify, 15 Temmuz’dan önce iptal edenlere aboneliklerini büyük bir indirimle yenileme şansı veriyor ve ilk üç aylarını 20,99 TL karşılığında kullanma imkanı sağlıyor.

spotify premium

Yeni kampanya 11 Eylül Pazar gününe kadar geçerli ve Türkiye’ye de açık durumda bulunuyor. Üç aylık deneme süresi sona erdikten sonra, fırsattan yararlanan abonelerden abonelik için normal ücret alınacaktır. İlgilenenler Spotify.com/tr/Premium adresinden kaydolabilir.

Spotify Premium abonelerinin sayısını bu fırsatla daha da artırabilir

Bu son fırsat, Spotify ekonomiyle ilgili endişeler nedeniyle işe alımları yavaşlatırken, giderek artan abone sayılarında bir artış görmeye devam etmesine yardımcı olabilir. Spotify’ın birinci çeyrekte kaydettiği 182 milyon aboneden sonra, şirketin ikinci mali çeyreğinde bu sayı 188 milyona yükseldi. Platformun genel kullanıcı sayısı, ilk çeyrekte bildirdiği 422 milyondan 433 milyona yükseldi.

spotify abonelik paketleri
Spotify Abonelik Paketleri

Ayrıca Spotify, son zamanlarda bazı yeni özellikler ekliyor. Şirket artık ücretli abonelerine ayrı bir oynat ve karıştır düğmesi veriyor. Buna ek olarak podcast’leri ve müziği birbirinden ayırmaya yardımcı olan bir yeni tasarımı sunmaya başladı. Yine de, geçen yılın başlarında duyurulan Spotify HiFi‘den hala bir iz yok.

İLGİLİ HABERLER