Eğlence

Kim Kardashian West Spotify için podcast hazırlayacak

spotify kim kardashian

Spotify, ünlü podcast yapımcıları arasına şimdi de Kim Kardashian West’i ekledi. Çevrimiçi müzik servisi, kısa bir süre önce de komedyen Joe Rogan ile anlaşmıştı. Podcast ekosisteminin en önemli yapımcılarından biri olan Rogan’ı transfer etmesinin ardından frene basmayan Spotify, şimdi de magazin dünyasının ünlü isimlerinden Kardashian’ı bünyesine kattı.

Kaynaklar, Rogan’ın Spotify ile olan anlaşmasının değerinin 100 milyon dolardan fazla olduğunu iddia etmişti. Kardashian’ın anlaşmasının bu kadar kârlı olduğu düşünülmüyor. Spotify’dan anlaşmanın detayları konusunda bir açıklama gelmiş değil. Ancak podcast’in hangi konuya odaklanacağı şimdiden ortaya çıkmış durumda.

Kardashian, ABD’de ceza yargılaması sisteminde reform isteyen en tanınmış isimler arasında yer alıyor. Avukatlık stajına devam eden ünlü isim, “Masum Projesi” isimli girişimin de destekçilerinden biri. Yanlış hüküm giydiğine inanılan kişileri DNA testleriyle açığa çıkarmaya odaklanan bu girişim, yargı reformu için de sık sık çağrıda bulunuyor. Podcast’inde de bu çağrıyı dillendirecek olan Kardashian’a yapım ve sunumda Lori Rothschild Ansaldi eşlik edecek.

Spotify, podcast yayıncılığı konusundaki iddiasını Kim Kardashian West ile yaptığı anlaşmayla bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Popüler podcast’lerin yapımcısı Gimlet Media’yı 2019’da satın alan şirket, şubat ayında da spor ve kültür üzerine çok sayıda içerik barındıran internet sitesi ve podcast ağı The Ringer’ı bünyesine katmıştı.

Spotify, Kim Kardashian West öncesinde başka ünlü isimlerle de podcast anlaşması yapmıştı. Bu ünlü isimler arasında eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama öne çıkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER