Teknoloji

Sony Xperia Z1 mini büyük kardeşiyle görüntülendi

Sony’nin IFA’da tanıttığı Xperia Z1’in küçük kardeşi olarak nitelendirilen Xperia Z1 Mini ile ilgili yeni bilgiler açığa çıkmaya devam ediyor. Daha önce cihazın ön paneline ait bir fotoğrafı paylaşan digi-wo bu sefer de cihazın arkasını gösteren bir fotoğraf yayınladı.

sony-xperia-z1-mini-2-100913

Fotoğrafta Xperia Z1 ile Xperia Z1 mini birlikte görünüyor. Samsung Galaxy S4 Mini ve HTC One mini örneklerinin aksine Xperia Z1 mini’nin de en az Xperia Z1 kadar güçlü bir cihaz olması bekleniyor.

Xperia Z1 mini’de dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 20 megapiksel kamera gibi özelliklerin bulunacağı söyleniyor. Ancak ekran doğal olarak küçük olacak. 4.3 inç ekranın 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Ayrıca telefonda 8 GB dahili bellek de bulunacak. Su geçirmezlik özelliğinin olup olmayacağıysa henüz netlik kazanmadı.

Siz siz olun, henüz Xperia Z1 mini ile ilgili dedikodulara şüpheyle yaklaşmaya devam edin. Ancak kaynağın belirttiğine göre bu küçük ama güçlü telefonla ocak ayında düzenlenecek CES 2014’te tanışacağız.

İlgili >> Übergizmo, digi-wo

İLGİLİ HABERLER