Eğlence

Sony Destiny için özel üretilen PlayStation 4’ü duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

playstation-4-destiny-080715

Destiny hayranları için son haftaların oldukça zorlu geçtiğini belirtmek gerekiyor. İlk olarak Bungie oyunun yeni büyük genişleme paketini açıklamış, ardından bazı içeriklere ulaşmak için 80 dolarlık özel sürüme sahip olmak gerektiğini duyurmuştu. Destiny hayranları diledikleri takdirde bu ekstra içeriklere bir kez daha para ödemeden sahip olabilecekler. Ancak bunun tek yolu özel üretim Destiny PlayStation 4’e sahip olmaktan geçiyor.

PlayStation 4’ün Destiny: The Taken King paketini satın alanlar bir Destiny kopyasına, The Dark Below ve House of Wolves eklentilerine, en yeni eklenti olan The Taken King’e, koleksiyon versiyonu için hazırlanan dijital güncellemeye ve daha öncesinde ”özel” olarak nitelenmiş içeriklere erişecekler. The Taken King’in koleksiyon versiyonlarında bulunan çelik kitap kasası, Stange Coin replikası, güncellenmiş Hazine Adası Kitabı gibi unsurlar, özel PS4 paketinde yeri almıyor.

Destiny PlayStation 4’ün donanımsal unsurlarıysa oldukça etkileyici. 500 GB kapasiteli PlayStation 4’ün beyaz ve gümüş renkli kasasına Destiny logosu ve ismi altın rengiyle işlenmiş. Oyun kumandasında ise beyaz tercih edilmiş. Destiny hayranı olmayanların bile kasa tasarımını gördükten sonra bu özel sürüme sahip olmayı istemesi muhtemel gözüküyor. Destiny PlayStation 4, 15 Eylülde satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER