Teknoloji

Sony MWC 2018 etkinliğini 26 Şubat’ta gerçekleştirecek

sony imx500

sony mwc 2018Sony, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen CES 2018’de üç yeni akıllı telefonunu tanıtmıştı. Ancak Japon teknoloji devinin yeni cihaz hamlesi bu üç telefonla sınırlı kalmayacak. Şirket, her yıl olduğu gibi, bu yıl da Mobil Dünya Kongresi’ni boş geçmeyecek. Sony MWC 2018 etkinliği için basın davetiyelerini dağıtmaya başladı.

Şirket, Barselona’da gerçekleştirilecek MWC 2018 kapsamındaki etkinliğini 26 Şubat’ta düzenleyecek. Davetiyede telefonlarla ilgil bir bilgi verilmezken, sadece şirketin teknolojik gelişmeleri paylaşacağı ifade edildi.

Ancak Mobil Dünya Kongresi’nin merkezinde telefonlar yer alıyor. Dolayısıyla Sony’nin etkinlikte en az iki tane yeni Xperia telefonunu tanıtması muhtemel görünüyor. Bu telefonlardan birinin Xperia XZ Premium’un devamı olarak tanımlanan Xperia XZ Pro olması bekleniyor.

Sony MWC 2018 etkinliğinde “kompakt” bir modeli tanıtabilir

Sony MWC 2018 etkinliğinde Xperia XZ Pro’nun yanı sıra “kompakt” bir telefonu da tanıtabilir. Şirketin birden fazla kompakt modeli tanıtabileceği de söylentiler arasında yer alıyor. Sony’nin yeni telefonlarının şirketin “OmniBalance” tasarım diline bağlı mı kalacağı, yoksa yeni bir görünüm mü sunacağı ise merak edilen konuların başında geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER