Eğlence

Sony Gravity Rush filmi için kolları sıvadı

sony gravity rush

Sony Gravity Rush ile popüler oyunlarını TV’ye veya sinemaya uyarlamaya devam edecek gibi görünüyor. Deadline’ın haberine göre, PlayStation Productions şimdiden konuyla ilgili hazırlıklara başladı.

Gravity Rush ilk olarak 2012’de PlayStation Vita’da oyuncularla buluşmuştu. Oyun daha sonra PlayStation 4’e uyarlanmıştı. Oyunda oyuncular yerçekimini manipüle edebilen ve bu sayede açık dünyada gezinebilen Kat isimli hafızasını kaybetmiş bir karakteri yönetiyor. Kat güçlerini Hekseville’deki insanları yerçekimi fırtınalarından ve yaratıklardan korumak için kullanıyor. Gravity Rush’ın devam oyunu da 2017’de PS4 için yayınlanmıştı.

Haberde verilen bilgiye göre, Sony Gravity Rush filmi için ünlü yönetmen Ridley Scott’ın yapım şirketi Scott Free Productions ile çalışıyor. Panopticon’un yazarı Emily Jerome’un senaryo ekibinde olduğu belirtilirken, yönetmenliği ise sektörün tanınan isimlerinden Anna Mastro’nun üstleneceği ifade edildi.

Sony Gravity Rush projesiyle oyun katalogundan sinema ve televizyon dünyasında yararlanma isteğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Uncharted filmini bu yıl izleyicilerle buluşturan şirket; Days Gone, Twisted Metal, Gran Turismo ve Ghost of Tsushima gibi oyunlarını da ekrana taşımaya hazırlanıyor. Bu yaklaşımın en iddialı projelerinden biri olan The Last of Us’tan ilk görüntüler de kısa süre önce paylaşılmıştı.

İLGİLİ HABERLER