Teknoloji

Skype iOS uygulamasına Siri entegrasyonu güncellemesi

skype ios

skype iosMicrosoft iOS 10 güncellemesiyle birlikte gelen önemli yeniliklerden bir tanesinin avantajını yaşamak için vakit kaybetmiyor. Skype iOS uygulamasının, yani servisin iPhone ve iPad sürümleri için yeni bir versiyon yayınlayan şirket, Siri entegrasyonunu daha da derinleştiren eklemelerde bulundu.

Bundan böyle kullanıcılar kişi listelerindeki herhangi bir kişiyle, doğrudan Siri’yi kullanarak Skype araması başlatabiliyor. Bunun için öncelikle Skype’ı açmaya da gerek olmuyor. Bu özellik şu an için sadece Skype’ın normal tüketici versiyonuyla sınırlı. Microsoft, ekim ayında çıkacak İş için Skype uygulamasıyla birlikte bu özelliğin kurumsal kullanıcılara da sunulacağını belirtiyor.

skype iosiOS 10 aileniz, arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız ile ilgili Skype detaylarını doğrudan Kişiler uygulamasına eklemeye izin veriyor. Ayrıca gelen Skype aramaları da bundan böyle normal telefon görüşmelerininkine benzer bir kullanıcı arayüzüyle kullanıcıya haber verilecek. Böylelikle görüşmeler daha doğal ve kullanıcının daha rahat farkına varacağı bir hâl alacak. Skype iOS uygulamasını App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER