Teknoloji

Skype iOS uygulaması iPhone X desteğine ve yeni bir tasarıma kavuştu

skype iosApple’ın en yeni amiral gemisini iPhone X’un ekranıyla uyumlu olan uygulamaların sayısı şu an için pek fazla değil. Ancak bu listeye sürekli olarak yeni uygulamalar ekleniyor. Büyük şirketler de iOS uygulamalarını iPhone X’a uyumlu hâle getirmek için çalışıyor. Bu şirketlerden biri olan Microsoft, Skype iOS uygulamasını hem iPhone X’a uyumlu hâle getirdi hem de tasarımını yeniledi.

Güncelleme iPhone X kullanıcılarının ekranın üst ve alt kısmında gördüğü boşlukları ortadan kaldırıyor. Böylelikle iPhone X sahipleri, Skype’ı kullanırken ekran alanının tamamından yararlanabiliyor. Ekranın iPhone X’a uyumlu hâle gelmesi, telefondan tam randıman alınması için önemli bir durum niteliği taşıyor.

Skype iOS uygulamasının görünümü de yenileniyor

Microsoft’un yayınladığı güncelleme, sadece iPhone X sahiplerini ilgilendirmiyor. Güncelleme, tüm iOS işletim sistemli cihazlarda kullanıcılara yeni bir tasarım sunuyor. Yeni tasarımla birlikte performans iyileştirmeleri ve dayanıklılık konusundaki geliştirmeler de Redmond merkezli şirketin güncelleme paketinde sundukları arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER