Teknoloji

Samsung Gear S2 için sürpriz güncelleme

samsung gear s2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Gear S2 akıllı saat, 2015’in ekim ayında satışa sunulmuştu. Güney Koreli şirket, beklenmeyen bir hareket yaparak dört yaşını dolduran akıllı saati için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı.

R730AUCU3CQK1 seri numarasını taşıyan güncelleme, sadece 6,79 MB büyüklüğünde. Resmi değişiklik kaydına göre, güncellemeyle birlikte kullanıcılara daha uzun bir pil ömrü vadediliyor. Cihaz güvenliği için yeni bir tutarlılık kodu da güncellemenin getirdikleri arasında yer alıyor.

Güncellemeyi vakit kaybetmeden indirenlerin paylaşımları ise Samsung’un bir sürprizi olduğunu gösteriyor. Gear S2 sahipleri güncellemeyle birlikte akıllı saatlerinin kullanıcı arayüzünün yenilendiğini belirtiyor. Yeni arayüz sayesinde kullanıcıların tüm bildirimleri tek bir dokunuşla temizleyebildiği ifade ediliyor. Daha önce tüm bildirimleri tek tek temizlemek gerekiyordu.

Samsung Gear S2 güncellemesinin dağıtımının hangi bölgelerde başladığı şu an için tam olarak bilinmiyor. Ancak Gear S2 sahiplerinin cihazları için güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmesi oldukça kolay. Akıllı telefondaki “Galaxy Wearable” uygulaması üzerinden akıllı saat için güncelleme yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol etmek mümkün oluyor. Eğer güncelleme varsa, yüklemesi de uygulama üzerinden gerçekleştiriliyor.

İLGİLİ HABERLER