Teknoloji

Samsung Galaxy S9’un çift SIM destekli versiyonu Avrupa’da da satılabilir

Samsung Galaxy S9 ile ilgili dedikodular, tanıtım etkinliği için kalan süre azaldıkça artmaya devam ediyor. S9 ve S9+’a ait olduğu söylenen fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından son olarak Samsung’un telefona “Akıllı Tarama” olarak adlandırılan bir yüz tanıma çözümü ekleyeceği iddia edilmişti. Bu haberlere son olarak S9’un çift SIM destekli versiyonunun Avrupa’da da satılacağı iddiası eklendi.

Samsung daha önce Galaxy S7, S7 edge, S8 ve S8+’ta çift SIM seçeneğine sahip versiyonlar üretmişti. Şirket özellikle Asya, Afrika ve Orta Doğu’da sattığı bu modellerde microSD kart tepsisini de SIM kart tepsisiyle değiştirmişti. Ancak Samsung çift SIM destekli amiral gemilerini bugüne kadar Avrupa’ya getirmeyi seçmemişti.

Ancak S9 ile birlikte bu durum değişecek gibi görünüyor. Samsung’un Almanya sitesine eklenen bir sayfa da bu değişim ihtimalini kuvvetlendiriyor. Sitede yer alan “SM-G960F/DS” kod isimli modelde, “F” harfi telefonun uluslararası olmasını temsil ediyor. “DS” harfleri ise İngilizcede “çift SIM” anlamına gelen “Dual SIM” kalıbının kısaltması niteliğini taşıyor.

samsung galaxy s9

Samsung Galaxy S9 25 Şubat’ta tanıtılacak

Çift SIM destekli Samsung Galaxy S9 modellerinin Avrupa’da satılıp satılmayacağını görmek için akıllı telefonun tanıtılmasını ve satışa sunulmasını beklemek gerekiyor. 25 Şubat’ta resmiyet kazanacak olan S9’un mart ayının ortasında satışa sunulacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER