Teknoloji

Samsung Galaxy S6 Android Oreo güncellemesini şubat ayında alabilir

samsung galaxy s6Samsung Android Oreo güncellemesini amiral gemisi telefonlarına getirmek için sıkı bir mesai harcıyor. Şirket, hâli hazırda Galaxy S8 ve S8+ için Oreo’yu test etmeyi sürdürüyor. Bu iki telefonun yakında en yeni Android sürümüyle güncellenmesi bekleniyor. Ancak şirketin eski bir amiral gemisi de aynı dönemde Oreo ile tanışabilir. Samsung Galaxy S6 da yakında Android Oreo güncellemesini alacak cihazlar arasında anılıyor.

Galaxy S6’nın Android Oreo güncellemesini alıp almayacağı konusunda Samsung cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak şirketin teknik destek bölümü, S6’nın en yeni Android sürümüyle güncelleneceğini belirtiyor.

Teknik destek bölümünün bu yöndeki ifadelerini gösteren ekran görüntüleri, hâli hazırda internette dolaşıyor. Ancak bu tarz güncellemeler için alınan kararların daha üst mevkiler tarafından değiştirilebileceğini unutmamak gerekiyor.

Oreo Samsung Galaxy S6 için son büyük Android güncellemesi olabilir

Samsung Galaxy S6 için büyük Android güncellemeleri defterinin Oreo ile kapanması muhtemel görünüyor. Galaxy S6’dan daha sonra piyasaya çıkan telefonlar için bir güncellemeden bahsedilmemesi, etrafta dolaşan haberlerin gerçek olmama ihtimalini de artırıyor. Bu konuda kesin gerçeği görmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER