Teknoloji

Samsung Galaxy Note 3 için Android Lollipop güncellemesi kendisini gösterdi

samsung-galaxy-note-3-android-lollipop-211114

Android 5.0 Lollipop güncellemesinin HTC One (M8), Sony Xperia serisi, Samsung Galaxy S4 ve bunun gibi cihazlarda nasıl görüneceğine dair sızıntılar görmeye devam ediyoruz. Şimdi de Samsung Galaxy Note 3’e gelecek olan Lollipop güncellemesinin nasıl bir deneyim sunacağını ekran görüntüleriyle görme fırsatına erişiyoruz.

Lollipop güncellemesiyle birlikte Samsung, Galaxy S5’te de görülen Hızlı Ayarlar stilini Galaxy Note 3’e de getirecek gibi görünüyor. Bununla birlikte tasarım genel olarak Lollipop’un tasarım yönergelerine uygun olarak düzenlenirken Samsung’un geleneksel Android kullanıcı arayüzü TouchWiz’den de bazı izler bulunuyor.

Ayarlar uygulaması eski görüntüsünden farklı, Google’ın Lollipop sürümündeki gibi açık renkli bir tema tercih edilmiş. Bununla birlikte kullanılan temanın Lollipop’un ham sürümündekiyle aynı olmadığı da görülüyor. Ayrıca ham sürümde gördüğümüz yeşil rengin yerine mavi renk kullanımı tercih edilmiş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Android 5.0 Lollipop: Hangi cihazlara, ne zaman gelecek?

Ekran görüntüleri sızmaya başladığına göre, Samsung Galaxy Note 3 için de Android 5.0 Lollipop güncellemesi de yakın demektir.

İLGİLİ HABERLER