Teknoloji

Samsung Galaxy Note 10 için heyecanı artırıyor

samsung galaxy note 10

Samsung‘un Endonezya ofisi, Twitter hesabında 7 Ağustos’ta gerçekleşecek Unpacked etkinliğiyle ilgili kısa bir video yayınladı. Söz konusu etkinlikte Samsung Galaxy Note 10 gözler önüne çıkacak.Tanıtım tarihi bir süredir bilinse de, bu kısa video Samsung’un telefonu nasıl pazarlayacağı konusunda önemli ipuçları veriyor.

Kısa videoda, birçok cihazla yapılabilecek işlerin sadece Note 10 ile yapılabileceği teması üzerinde duruluyor. DeX ile bir masaüstü bilgisayara dönüşebildiği vurgulanan Note 10’un ofis dışındayken de dizüstü bilgisayarın boşluğunu dolduracağı mesajı veriliyor. Samsung’un bu kısa videoda bile iPhone’a gönderme yapması gözden kaçmıyor.

Videonun Galaxy Note 10’a kurumsal bir perspektiften bakması ayrıca dikkat çekiyor. Note 9 için hazırlanan ilk tanıtım videolarında da ofis ortamı öne çıksa da; güçlü kamera, oyun performansı ve suya dayanıklılık gibi özellikler vurgulanmıştı. Böylelikle telefonun sadece kurumsal çalışanlara yönelik bir cihaz olmadığı mesajı da verilmişti.

Önümüzdeki dönemde çok sayıda Samsung Galaxy Note 10 videosu göreceğimiz kesin. Note 10’un bazı teknik özelliklerinin de 7 Ağustos öncesi yayınlanacak bu tarz kısa videolarla resmileşmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER