Teknoloji

Samsung Galaxy Note 10 6.75 inç büyüklüğünde ekranla gelebilir

Samsung Galaxy Note 10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung cephesinde gözler Galaxy S10 serisine çevrilmiş durumda. Şubat ayında tanıtılması beklenen seride üç telefonun bulunması öngörülüyor. Ancak şirketin amiral gemisi telefon portföyüne önümüzdeki yıl eklenecek diğer cihaz hakkındaki dedikodular da uzun süredir etrafta dolaşıyor. Ünlü duyumcu Ice Universe, Samsung Galaxy Note 10 ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.

İddiaya göre, Galaxy Note 10‘da 6.75 inç gibi oldukça büyük bir ekran bulunacak. Bu da akıllı telefonun selefi Galaxy Note 9’dan biraz daha büyük, Galaxy S9+’tan ise epey büyük olacağı anlamına geliyor. Ekran boyutundaki temel farkın ise ekran çerçevelerinin inceltilmesiyle sağlanacağı ifade ediliyor.

Samsung’un Galaxy S10 serisinde sunacağı modellerde de biri dışında 6 inçten büyük ekranlara yer vermesi bekleniyor. S10’un 5G destekli modelinde 6.66 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağı söyleniyor. S10’da ise 6.11 inç büyüklüğünde bir ekranın yer alacağı belirtiliyor. S10 Lite’ın ekran büyüklüğünün ise 5.75 inç olduğu ifade ediliyor.

Galaxy S10 tanıtımı için oklar şubat ayının sonlarını işaret ediyor. Samsung Galaxy Note 10 tanıtımının ise yine ağustos ayının başlarında gerçekleştirilmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER