Manşetler

Samsung Galaxy M51 tanıtıldı: Snapdragon 730 işlemci, 7000 mAh pil

samsung galaxy m51

Hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşan Samsung Galaxy M51 sonunda resmiyet kazandı. Güney Koreli şirket, geçtiğimiz hafta yaptığı bir paylaşımla telefonun gelişinin işaretini vermişti. Akıllı telefonun ilk önce Hindistan’da tanıtılması beklense de, M51 ilk olarak Samsung’un Almanya sitesinde boy gösterdi.

Galaxy M51’in tanıtımı öncesinde internete sızan özelliklerin doğruluğu da tanıtımla birlikte onaylanmış oldu. Telefonun özellik listesinde göze ilk olarak 7000 mAh kapasiteli devasa pili çarpıyor. 25W hızlı şarj desteği de bulunan bu pil, iki günlük bir kullanım süresi vadediyor.

Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 730 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun 128 GB kapasiteli dahili depolama alanı ise microSD kart yardımıyla genişletilebiliyor.

6.7 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekran FHD+ çözünürlük sunuyor. Telefonun parmak izi tarayıcısı ise kenardaki güç butonuna yerleştirilmiş.

samsung galaxy m51

Dörtlü arka kamera sisteminde ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstleniyor. 12 megapiksel ultra geniş açılı sensör 123 derecelik bir görüş açısına sahip. 5 megapiksel çözünürlüklü sensörlerden biri makro kamera, diğeri ise derinlik sensörü işlevini görüyor. Telefonda ekranın orta üst kısmına yerleştirilen delikte ise 32 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor.

Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan Samsung Galaxy M31, Avrupa’da 360 avro karşılığında satılacak. Telefonun sevkiyatları ise 11 Eylül itibarıyla başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER