Teknoloji

Titanyum RED Hydrogen One sonunda sahipleriyle buluşuyor

red hydrogen one

RED Hydrogen One projesinin akıbetinin üstünde gri bulutların dolaştığını söylemek yanlış olmayacaktır. Gelen ilk yorumların çok parlak olmaması, telefonun en öne çıkan kamera özelliklerinden birinin sorgulanması ve daha iyi bir versiyonun yolda olduğunun doğrulanması ve ilk kullanıcılardan biri olma fırsatının kaçması, telefonun cazibesini azaltıyor. Buna rağmen, telefonun titanyum kasalı versiyonu da RED’in internet sitesi üzerinden 1595 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Titanyum versiyon için siparişini 2017’de verenlere ise RED önemli bir jest yapıyor. Bekleme süresinin çok uzun olduğunun farkında görünen şirket, bu kullanıcı grubuna telefonu özür dilemek için ücretsiz olarak sunuyor.

RED’in kurucusu Jim Jannard, geçtiğimiz eylül ayında yaptığı açıklamada titanyum versiyonun çıkışının ertelendiğini ve bu versiyon için sipariş verenlere önce alüminyum versiyonun sunulacağını ve daha sonrasında bu kişilere titanyum modelin teslim edileceğini belirtmişti. RED’in resmi forumlarında yapılan paylaşımlar, bu sözün tutulduğunu gösteriyor.

RED Hydrogen One satın almayı düşünenler için şirketin bu jesti bir fırsat yaratıyor. Telefonun titanyum versiyonuna kavuşanlar, hâlihazırda alüminyum versiyonu kullandıkları için yeni telefonu paketini açmadan satışa çıkarmışa benziyor. Bunun Hydrogen One kullanıcılarının sayısını artıracağı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER