Teknoloji

RED Hydrogen One’ın tüm teknik özellikleri ortaya çıktı

red hydrogen one

RED Hydrogen One, çeşitli gecikmelerin ardından en sonunda ön sipariş verenlerin ellerine ulaşmaya başladı. Bu arada UberGizmo‘nun yayınladığı bir infografik sayesinde telefonun teknik özelliklerini de tamamen öğrenme fırsatı elde ettik.

Aslında daha önce de Hydrogen One‘ın teknik özelliklerinin bir kısmını daha önceden biliyoruz. Çoğu teknik özellik 2018’in üst sınıf Android telefonlarıyla aynı seviyede görünüyor. 6 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, 4500 mAh kapasiteli pil ve alüminyum gövde başlıca özellikler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra titanyumdan üretilmiş gövdeye sahip bir seçenek de var, ancak onun da çıkışı gecikti. Ayrıca stereo hoparlörler, 5.7 inç, 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü ekran da diğer özellikler arasında bulunuyor.

Her ne kadar infografikte belirtilmese de, RED daha önce Hydrogen One’ın geçen yılın Qualcomm Snapdragon 835 yongasıyla çıkacağını açıklamıştı. 1195 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan bir telefonun daha yeni olan Snapdragon 845 ile çıkmaması biraz hayal kırıklığı yaratıyor.

red hydrogen one

Yine de, Hydrogen One’ı eşsiz kılan bazı özellikler var. RED ne olduğu ve nasıl çalıştığı konusunda pek konuşmasa da, onlardan bir tanesinin, bir tür holografik görünüm sunan 4V ekran olduğunu biliyoruz. Ayrıca kameraların da 4V fotoğraf ve video çekimi yaptığını biliyoruz. Önde 8.3 megapiksel çözünürlüklü iki lens, arkada ise 12.3 megapiksellik iki kamera bulunuyor. Modüler eklentileri takmak için de POGO pin konnektörü bulunuyor.

RED’in müşterilere telefonlarını tüm teknik özelliklerini resmen açıklamadan göndermeye başlaması biraz garip görünüyor. Yine de, 1195 dolar ödeyip görmedikleri Hydrogen One’ı satın almış olanları işlemci dışında çok da hayal kırıklığına uğratacak bir ürün beklemiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER