Teknoloji

Realme XT’den ilk resmi fotoğraflar geldi

realme xt

Realme XT hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefon, henüz resmi olarak tanılmamasına rağmen, Realme’nin pazarlama şefinin inisiyatifiyle gözler önüne çıktı.

Çin’deki bazı medya mensuplarına cihazı gösteren Realme, bu fotoğrafların sosyal ağlardan da paylaşılmasına izin verdi. Telefonun tasarımı tamamıyla ortaya çıkarken, bazı teknik özellikler hakkında da beklenen doğrulama geldi.

Realme XT’yi ilk etapta Realme 5 Pro’nun bir üst versiyonu gibi tanımlamak çok yanlış olmayacaktır. Daha iyi işlemci, daha iyi ana kamera, biraz daha fazla bellek ve daha büyük Super AMOLED ekran, XT’nin Realme 5 Pro’nun önüne geçtiği alanlar olarak göze çarpıyor.

En büyük değişimin ana kamera sensöründe gerçekleştiğini söylemek de çok yanlış olmayacaktır. XT, dünyanın ilk 64 megapiksel kameralı telefonlarından biri olacak. 64 megapiksellik ana kameraya üç lens eşlik edecek. Bunlar 8 megapiksellik ultra geniş açılı lens, 2 megapiksellik yakın çekim lensi ve 2 megapiksellik derinlik sensörü olacak.

Realme XT plastik bir arka panele sahip gibi görünüyor

Realme XT’nin ana materyali konusunda bir şey söylemek pek kolay olmasa da, hem arka panelde hem de çerçevede plastiğin kullanılmış olması ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Şirket daha önce Realme X ve Realme 5 serilerinde de plastiği tercih etmişti. Öncelikli amacı gelişmiş özellikleri uygun fiyatla sunmak olan Realme’nin maliyetleri yükseltecek bir hamle yapması beklenmiyor.

İLGİLİ HABERLER