Teknoloji

Realme V5’in tanıtım tarihi belli oldu

realme v5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme’nin yeni akıllı telefon serisiyle ilgili detayların netleşmesi fazla zaman almadı. Serinin varlığının doğrulanmasından kısa bir süre sonra ilk cihazın Realme V5 adını taşıyacağı açıklanmıştı. Şimdi de akıllı telefonun tanıtım tarihi belli oldu.

Realme V5’le tanışmak için fazla beklemek gerekmeyecek. Akıllı telefon 3 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. V serisinin açılışını yapacak olan V5’in fotoğrafları da kısa süre önce paylaşılmıştı. Söz konusu fotoğraflar akıllı telefonda ön kameranın ekranın üzerindeki deliğe yerleştirildiğini, arkadaki dört kamera sensörünün ise L harfi şeklinde sıralandığını göstermişti.

Parmak izi tarayıcısı kenarına yerleştirilen V5’in arkasında, tıpkı Narzo 10A’da olduğu gibi, büyük bir Realme yazısı bulunuyor.

Realme V5’in özellikleri konusunda şimdilik bir paylaşım yapmış değil. Ancak güvenilir Çinli duyumcu Digital Chat Station’ın verdiği bilgiye göre, telefonda 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. 30W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh pil ve 5G desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Realme V5, 2.0 GHz sekiz çekirdekli bir işlemciyle gelecek. 9.1 mm. kalınlığındaki telefon tartıda 194 gram çekecek. Telefonun önünde 16 megapiksel bir kamera yer alacak. 48 megapiksel ana arka kameraya ise 8, 2 ve 2 megapiksel çözünürlüklü üç sensör eşlik edecek.

İLGİLİ HABERLER