Teknoloji

Realme Q serisinin yeni üyesinin tanıtım tarihi belli oldu

realme 5 pro inceleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme geçtiğimiz hafta Android 11 üzerine geliştirilen Realme UI 2.0 kullanıcı arayüzünü tanıtmıştı. Şirket çok yakında bu arayüzün kullanıldığı ilk telefonunu da gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Çinli duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, yeni arayüz ilk olarak Realme Q serisi bir telefonda kullanıcılarla buluşacak. Söz konusu cihazın 13 Ekim’de tanıtılacağı söyleniyor.

Hâlihazırda bu seride sadece tek bir telefon bulunuyor. Bu telefon da Realme Q adını taşıyor. Sadece Çin’de satılan bu cihaz, Realme 5 Pro’nun yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu olarak tanımlanabilir.

Yeni telefonun OLED bir ekranla geleceği söyleniyor. Üstünde kamera deliği bulunan bu ekran, parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapacak. 65W hızlı şarj desteğiyle gelecek telefonun yeni bir tasarıma sahip olacağı da konuşulanlar arasında bulunuyor.

realme q

Realme bir süre önce ön kamerası ekran içine yerleştirilmiş bir telefonun ipucunu vermişti. Bunun yeni Realme Q olabileceği söylense de, bu ihtimal düşük görünüyor. Bunun doğru olup olmadığını görmek için 13 Ekim’i beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER