Teknoloji

Realme MWC 2020’de sürpriz bir duyuru yapacak

realme mwc 2020

Realme son zamanlarda akıllı telefon pazarının dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor. Çinli şirket, farklı ürün kategorilerine girme konusunda da oldukça istekli davranıyor. Realme pazarlama şefi Francis Wang, MWC 2020 kapsamında akıllı TV duyurusu yapabileceklerinin işaretini verdi.

Realme’nin ilk akıllı bilekliğini piyasaya çıkarmaya hazırlandığı uzun süredir biliniyor. Wang, yaptığı paylaşımlarda akıllı bilekliğin varlığını bir kez daha doğruladı ve MWC 2020 öncesinde resmi duyurunun yapılacağının işaretini verdi.

Realme’nin akıllı TV kategorisindeki ilk hedefinin hâlihazırda en güçlü pazarı niteliğindeki Hindistan olması bekleniyor. Televizyonun fiyatı itibarıyla “uygun fiyat” kategorisinde bulunma ihtimali de oldukça yüksek görünüyor. Boyut ve teknik özellikler konusunda ise şu aşamada ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

Realme MWC 2020 öncesinde de şubat ayını oldukça hareketli geçirecek. Şirket, ilk önemli duyurusunu bu hafta içinde gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Realme C3 adını taşıyan yeni telefonun duyurusunun 6 Şubat’ta yapılması bekleniyor. Realme C3, ColorOS 7’nin farklı bir versiyonu olan Realme UI platformunun kullanıldığı ilk telefon olma özelliğini taşıyor.

İLGİLİ HABERLER