Teknoloji

Realme C67 5G’nin tanıtım tarihini açıklarken tasarımını da gösterdi

realme c67 5g

Realme C67 5G modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Akıllı telefon, 14 Aralık’ta Hindistan’da gözler önüne çıkacak. C67 5G, Realme’nin 5G destekli ilk C serisi telefonu olma özelliğini taşıyor. Tanıtım tarihini açıklayan şirket, telefonun tasarımını da gözler önüne çıkardı.

Yuvarlak kamera delikli bir ekrana ve iki sensörün bulunduğu yine yuvarlak bir kamera modülüne sahip olan telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Güç butonu ve ses kontrol tuşları sağ kenara yerleştirilen C67 5G’nin alt kenarına USB-C girişi, 3.5 mm kulaklık jakı, mikrofon ve hoparlör ızgarası yerleştirilmiş. 33W şarj desteğine sahip telefonun pil kapasitesi şu an için belirsizliğini koruyor.

7.89 mm kalınlığındaki C67 5G’nin ana renk seçeneği yeşil olacak. Realme tarafından “Sunny Oasis” (Güneşli Vaha) olarak adlandırılan tasarımın ilhamını doğadan aldığı da paylaşılanlar arasında yer alıyor.

realme c67 5g

Realme C67 5G hakkında tanıtımdan önce başka bilgiler de paylaşılacaktır

Realme C67 5G hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak gelecek haftaki tanıtımdan önce telefonla ilgili başka bilgilerin de paylaşılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER